Participaties

Provecho Beheert neemt als participatiemaatschappij rechtstreeks deel in uw aandelenkapitaal. De looptijd van onze investeringen zijn gemiddeld 3 tot 7 jaar, afhankelijk van de marktontwikkelingen en uw huidige organisatie.

We zijn actieve aandeelhouders die onze jarenlange kennis, ons huidige netwerk en ervaringen aan u beschikbaar stellen. Hoe groter het belang in uw onderneming hoe meer zeggenschap we eisen en hoe groter onze actieve rol zal zijn. We zijn hierbij gespecialiseerd in het optimaliseren van organisatie-, verkoop- en marketingprocessen.

Doel

Het doel van onze participaties is om samen met u als ondernemer(s) de waarde van de onderneming te vergroten. We zijn als participatiemaatschappij met name op zoek naar start ups, vroege fase en expansies in (online) marketing, nieuwe media en/of nieuwe (technologische) ontwikkelingen.

De investeringscommissie bestaat uit diverse ondernemers, juristen / advocaten en meerdere financiële experts. Deze ondernemers zijn allen uiterst vakbekwaam en hebben jarenlange ervaring in het aansturen van (middel) grote ondernemingen. Binnen de investeringscommissie kunnen de commissieleden positief of negatief advies uitbrengen aan de directie van Provecho Beheer bv betreffende wel of niet investeren. De directie van Provecho Beheer bv wordt gevoerd door Werner & Bianca Hulsman.

Inmiddels neemt Provecho Beheer bv (anoniem) deel in diverse ondernemingen.

Bent u benieuwd naar onze werkwijze en mogelijkheden? Klik hier voor meer informatie.