Herstructurering & reorganisatie

woensdag, 11 september 2013 18:15

Wilt u uw bedrijfsresultaten op korte of lange termijn verbeteren en zoekt u een daadkrachtige partner? Provecho Beheer BV kan u in al deze facetten prima ondersteunen!

Wij hebben namelijk een uitgebreid trackrecord in het succesvol inzetten en afronden van herstructureringen en reorganisaties binnen (inter)nationale MKB-bedrijven, multinationals, non-profit en overheid.

Werkwijze
Na een inventarisatie van de aandachtsgebieden presenteren wij een plan van aanpak en bespreken alle elementen met u door.

De eerste fase is gericht op het zorgen voor herkenning en vooral ook de erkenning van de feitelijke aandachtsgebieden. We maken vervolgens heldere afspraken wie, wat en wanneer gaat doen en welke verantwoordelijkheid gedragen wordt. De feitelijke oorzaken zijn meestal vooraf al bekend, maar is het vaak toch verstandig om een externe - zeer kwalitatieve organisatie - om hulp te vragen dit proces te begeleiden. Dan bent u bij Provecho Beheer BV aan het juiste adres.

Uw ingrijpende veranderinsproces voor wat leidt tot optimaal rendement is bij ons in veilige handen!

Voor meer informatie over herstructeringen en reorganisaties kunt u contact opnemen met Werner Hulsman; Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.