Graydon Award | verantwoord zakendoen

vrijdag, 23 december 2011 08:48

Proveco Beheer heeft de Graydon Award ontvangen!

Dit betekent dat Provecho Beheer tot de top (beste 3%) behoort van financieel gezonde bedrijven.
In tijden van financi√ęle onzekerheid is het belangrijk te weten met wie men zaken doet, zodat bedrijven verantwoord kunnen samenwerken √©√©n van onze ondernemingen.

Strenge criteria
Niet iedereen ontvangt een dergelijke award. Slechts¬†3% van alle Nederlandse bedrijven hebben hun financi√ęn echt op orde. Zij voldoen aan de strenge voorwaarden om zich ‘financieel gezond’ te kunnen noemen (AAA tot A credit rating), in combinatie met een goede financi√ęle transparantie.

Er is dus een aantal strikte voorwaarden waaraan een organisatie moet voldoen, wil deze in aanmerking komen voor deze award. Zo moet een bedrijf een positief kredietadvies krijgen en mag er een minimale kans op wanbetaling zijn. Dit oordeel is gebaseerd op een mix van factoren zoals omzetcijfers, jaarcijfers en het betaalgedrag. Informatie afkomstig uit de Graydon database, die dagelijks wordt onderhouden, zodat zakenrelaties verzekerd zijn van de meest complete en actuele gegevens.

Verantwoord zakendoen
Bianca Hulsman, CFO bij Provecho Beheer bv: “Met deze award kunnen onze ondernemingen zich verder onderscheiden ten opzichte van de concurrentie.¬†Dat betekent ook dat onze zakenrelaties zonder zorgen met¬†ons kunnen samenwerken. In tijden van financi√ęle onzekerheid is dat een absolute pr√©.”