Winnaar awards | Provecho bv

donderdag, 02 februari 2012 07:08

Provecho BV is lid van de DDMA (de branchevereniging voor dialoogmarketing) en heeft hiervan ook een Privacy Waarborg ontvangen. Daarnaast heeft Provecho naast de Graydon Award (top 3% van de meest financiële gezonde bedrijven in Nederland) ook nog enkele Outbound Callcenter Awards gewonnen.

Omschrijving Outbound Callcenter Award

De Outbound Callcenter Award was een onderlinge competitie tussen enkele (sport)marketingbureaus van voetbalclubs en was er op gericht om zoveel mogelijk verkoop (lees: inkomsten) voor de club(s) te realiseren richting haar (potentiële) supporters en sponsors. De winnaar had gedurende de afgelopen zes maanden de meeste omzet gerealiseerd voor deze clubs. Dit initiatief werd vanuit Duitsland door een sportmarketingbureau georganiseerd & wegens het faillesement van het sportmarketingbureau is deze onderlinge competitie in 2011 voor het laatst gehouden. Provecho was het enige bureau uit Nederland wat aan deze competitie meegedaan heeft.

Dat Provecho verder goede commerciële resultaten boekt, blijkt ook wel uit de enorme referentielijst van toonaangevende bedrijven in binnen- en buitenland.

Voor het informatieformulier klikt u hier en voor een online offerte klikt u hier.
 

Provecho bv is 100% dochter van Provecho Beheer bv.